Costumes with recycled vintage nylons

Linker en rechts theater kostuums gemaakt van hedendaagse panty's, vintage nylons en condooms. Voor de act 'bubble' dancer. Later zag ik bijna hetzelfde idee van een andere ontwerper op het web. Los van elkaar kwamen we op hetzelfde idee, vreemd en interessant. Onder een schortje op een transparant t-shirt met latex applicatie.
 

Links het model draagt een rok van vintage nylons over een transparant t-shirt met latex applicatie en een patchwork legging van hetzelfde materiaal als het t-shirt. Rechts het model heeft een catsuit onder de rok van vintage nylons, haar rok is ook gemaakt van vintage nylons. Vingerloze handschoenen aan de onderarm en de handen. Hieronder draagt het model ook een overgooierjurk en rok gemaakt van vintage nylons. Daaronder draagt ze een capri catsuit.

Links een kostuum volledig gemaakt van hedendaagse panty en vintage nylons, ik heb dit nooit geproduceerd voor een klant, het was maar een experiment. Rechts ook een kostuum gemaakt op hedendaagse panty (tyed en geverfd rood) en een rok van vintage nylons. Na al deze uitleg kun je raden waar de kostuums van gemaakt zijn in de andere foto's.

l


Geen opmerkingen:

Een reactie posten