Introductie


KONPAKU, bewegingstheater


Performances gebaseerd op het innerlijke lichaam. De diepere lagen in het onbewuste, vrij maken als theatrale vorm. Het bewustzijn dat wij allen één zijn, al het leven op de aarde vormt met elkaar één organisme een zich voortdurend hernieuwend leven. Al die entiteiten staan met elkaar in verbinding, resoneren met elkaar. Voorstellingen doe ik alleen of in samenwerking met anderen. Dansers die in dezelfde ‘ruimte’ werken en musici, componisten die aangeraakt zijn door het besef van hun innerlijke ruimte. Lichaam en geest zijn de twee exponenten van hetzelfde bestaan. Enerzijds komen de voorstellingen daar uit voort en anderzijds is het fijn in balans te zijn in het eigen bestaan.

Optredens

Wij hebben ervaring met optredens in veel situaties, enkele hiervan zijn:

  • theaters
  • scholen
  • musea
  • op straat
  • festivals
  • kunst galeries


De activiteiten variëren van  theater optredens, optredens tussen het publiek, prettige verstoringen van vergaderingen/bijeenkomsten, in café's en overige horeca.


Vaak worden speciale foto's gemaakt van de dansers als model in bijzondere situaties. De foto's worden gemaakt door John Giskes en Mick Otten. De resultaten kunnen als art-print besteld worden in verschillende prijzen. De prijzen starten rond de € 100 voor een direct ophangbaar werk. U kunt direct contact opnemen met John Giskes als u hier meer van wil weten. Email: info@konpaku.nl Veel foto's kunt u ook vinden op: Fotosite Mick Otten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten